Aankomende zomer

Na een paar prachtige lentedagen in februari zitten we momenteel weer in winterweer. Maar de toon is gezet en we weten dat de zomer eraan komt. Dit is niet alleen een tijd van hakken en zomerjurkjes maar ook de tijd van festivals, strand en sportevenementen. Voor veel jonge vrouwen is het de tijd voor zomerjurkjes maar ook de tijd voor sportieve kleding. In dit artikel bespreken we de leukste zomerse trends van dit jaar, ook op sportief gebied.

Festivalschoenen

Laten we van onder naar boven werken. De eerste keuze die je moet maken zijn schoenen. Natuurlijk is het heerlijk om bij je zomerjurkje leuke hakken te dragen, of slippers of sandaaltjes. Helaas is dit niet altijd de beste optie. Voor festivals, feesten bijvoorbeeld kun je beter voor een sportievere optie kiezen. Op deze festivals zul je namelijk altijd bier en drank over je voeten gegooid krijgen en er ligt overal rotzooi op de grond. Dit kan ook nog gevaarlijk worden wanneer er de kans bestaat dat je op je sandaaltjes of slippers in glas stapt. Daarom kun je beter voor de sportieve Mason Garments Dames kiezen. Deze lijn sportieve damesschoenen is niet alleen beschermend, effectief, maar ook elegant en zomers.

Deze schoenen hoef je niet te combineren met een spijkerbroek en een top. De schoenen staan ook fantastisch met een leuke zomerjurk. Mason Garments Damesschoenen zijn weliswaar ook stabiel en geven ondersteuning. Er kan op gesport worden of nog beter, uren en uren op gedanst worden. Het is de ideale schoen voor je volgende festival.

Hoeden en petten   

Wanneer de zon schijnt en de dagen buiten worden besteed kunnen velen van ons verbranden. Ikzelf heb rood haar en een zeer lichte huid dus wanneer ik op zomervakantie ga is het altijd extreem belangrijk mezelf tegen de zon te beschermen. Gelukkig zijn zomerhoeden de laatste jaren in de mode. Vooral bijvoorbeeld de grote rieten hoed heeft een comeback gemaakt. Het mag deze zomer dus ook best flamboyant met grote hoeden. De tijd van kleine petten en hoedjes is voorbij. Ook retrohoeden zijn in, zoals hoedjes uit de jaren vijftig of zelfs cowboyhoeden. Het dragen van hoeden heeft iets speels en geeft iets unieks en ook elegants. Bescherm jezelf daarom deze zomer met een leuke hoed.

Naast deze trends zijn natuurlijk ook de jurkjes en topjes en bikini’s weer van de partij. De zomer zal warm en zwoel zijn en we moeten er allemaal van proberen te genieten voordat de koude herfst weer voor de deur staat.