December is de maand van feestdagen, gezelligheid en cadeautjes. Ben jij ook zo’n uitsteller en heb je enige stress voor last-minute kerstcadeautjes? Dat is niet nodig, want hier lees je meer over cadeaus die altijd goed zijn. Normaal gesproken komen we in deze periode met familie en vrienden bij elkaar en wordt er vaak goed aandacht gegeven aan een heerlijke maaltijd. Aan spelletjes ontbreekt het ook nooit. Dit jaar is het allemaal even wat anders en moeten we creatief zijn met nieuwe ideeën. Toch zullen sommige dingen nooit veranderen, zoals die stress om cadeautjes op het laatste moment. Misschien niet de meest originele cadeaus, maar toch altijd leuk om te geven en te krijgen, je leest ze hieronder.

 

Warme voetjes

Vraag me niet waarom, maar alles wat bijdraagt aan warme voetjes doet het altijd bijzonder goed met de feestdagen. Je kunt natuurlijk voor eenvoudige sokken gaan, maar met kerst mag je heus wel wat groter uitpakken. Ga bijvoorbeeld voor glittersokken of een paar fijne pantoffels, het liefst wel met een anti-slip zool. Kerstsokken met rendieren, kerstbomen, sneeuwvlokken of andere gekke print zijn natuurlijk ook altijd een goed idee. Match ze met je foute kersttrui en jij bent er helemaal klaar voor.

 

Dat ruikt lekker

Net als alles wat bijdraagt aan warme voeten, doet ook bijna alles waar een lekkere geur aan zit het goed als kerstcadeau. Geurkaarsen en geurstokjes vind je bij mij in de woonkamer, slaapkamer, wc, badkamer, eigenlijk overal in huis. Een fijne geur in huis geeft een kalm, prettig en schoon gevoel. Precies wat je in huis wilt hebben. Tegenwoordig komen er ook steeds meer room sprays op de markt. Een paar keer sprayen en het huis ruikt weer heerlijk. Dit is vooral fijn wanneer je bijvoorbeeld niet goed tegen de continue geur van geurstokjes kunt.

 

Gadgets

Gadgets doen het ook altijd goed. Denk bijvoorbeeld aan een draadloze speaker, goede hoofdtelefoon of paar oortjes, een toffe nieuwe game of camera-accessoires. Je hoeft geen nieuwe camera cadeau te doen, maar wel kun je denken aan bijbehorende spullen zoals een fijne cameratas, speciale lens, een SD kaart voor extra opslag, een fotoboek, regenhoes of statief. Een cadeaubon van de camera is ook altijd een goed idee. Ook accessoires voor onze nieuwe smartphones zijn altijd goed, je kunt bijvoorbeeld zelf een Telefoonhoesje maken. Zorg er met zoveel verschillende modellen smartphones wel voor dat je het juiste hoesje hebt. Ga je zelf een IPhone hoesje maken, dan kan je bijvoorbeeld op Case24.com terecht.